Velkommen til DIG og vores REGLER

Besvar
Brugeravatar
Hønemor Anni
Indlæg: 4096
Tilmeldt: 18. okt 2015, 21:08
Geografisk sted: Hønselejligheden Frederikshavn
Velkommen til DIG og vores REGLER

Indlæg af Hønemor Anni » 8. nov 2015, 09:22

Velkommen til dig, du er måske vores nye medlem, det vil vi blive glade for.

Når du melder dig ind her, så vil vi gøre hvad vi kan, for at tage godt i mod dig, og gøre alt hvad vi kan, for at du kan føle dig hjemme og være en del af hønseflokken.

Hønseflokken tænker du, jamen det er vel ikke et forum for folk med høns, næh nej, vi er bare en flok glade kvinder som kalder os selv for nogle høns, for vi kan kagle og kagle og hygge os: Så lige nu er du i en hønsegård hvor der bor en flok høns.

Vi har ikke mange forventninger til DIG, bortset fra at du opfører dig ordentligt og ikke mindst at du er AKTIV og deltager i det der sker, et godt sted at starte med at lære os at kende og vi kan lære dig er at kende er i vores godmorgentråd, vi starter altid dagen med vores godmorgentråd, der skriver vi om stort og småt, om hvad der foregår i vores liv lige her og nu...og vi skriver løbende i den, som dagen skrider frem, MEN vi skriver ikke om politik, religion osv....altså alt det der sker ude i samfundet, det kan man gå andre steder hen og diskutere...her er det vores kreative gøremål og vores dagligdag det handler om.

Det er også sådan at vi har valgt at dele forum op i 2, en åben del, hvor du som gæst kan læse og se alt om vores kreativiteter og en mere privat del som kun kan ses af medlemmer.

Velkommen til
Hønemor Anni og holdet bag kreativsiden
Hønemor Anni

Åh, som det da er skønt


KORT 2014: 248, 2015: 140 2016: 17

Brugeravatar
Hønemor Anni
Indlæg: 4096
Tilmeldt: 18. okt 2015, 21:08
Geografisk sted: Hønselejligheden Frederikshavn
Re: Velkommen til DIG og vores REGLER

Indlæg af Hønemor Anni » 27. dec 2015, 19:38

Vi har nogle lukkede rum, lige pt har vi
Anni... mit eget rum hvor jeg skriver om det der kan være tungt og trælst i mit liv
Det hemmelige hønsehus...en forlængelse af godmorgentråden, til de lidt mere personlige og tunge emner
Vægthønsene...for dig der er på kostomlægning

Fælles for de lukkede rum gælder at det er for medlemmer der er aktive i godmorgentråden, og aktive på en måde der rækker ud over et godmorgen / hej, så det betyder at du skal deltage i snakken i godmorgentråden for at komme med i et lukket rum og det skal du gøre gennem en længere periode, på 2-3 mdr og selvfølgelig fortsætte med, selv om du kommer i et lukket rum
Hønemor Anni

Åh, som det da er skønt


KORT 2014: 248, 2015: 140 2016: 17


Besvar

Tilbage til "Vores regler osv...."